Valet i Sydafrika

Ingen kan väl ha undgått att det ska hållas val här nere imorgon. Trots att det har stormat rejält runt ANC senaste året så är det egentligen inte en fråga om de kommer vinna imorgon utan snarare med hur mycket (el lite).

Tyvärr är den allmänna attityden att man inte kan vara med och förändra, att ens röst ändå inte räknas och därför kommer många strunta i att rösta överhuvudtaget. Det är synd.

Det jag själv reagerat över mest under valkampanjen är att flesta partiers valbudskap är baserade på att hacka ner på ANC och smutskasta deras kampanj snarare än att koncentrera sig på vad de skulle förändra el göra bättre. Fast visst har de rätt.

Detta är ett av ID’s slogans: Put criminals in jail, not in government!

Klockrent.

(Visited 48 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “Valet i Sydafrika
  1. Bra slogan! Attityden att det inte är någon mening att rösta verkar finnas överallt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.