Någon med gästvänliga kontakter i Norge?

Känner ni någon i Norge som skulle vara villig att ge upp sitt gästrum el soffa för ett par nätter till en ung Amerikansk tjej som studerar valar?

Ni som följt min blogg under en längre tid kanske kommer ihåg att jag signade upp för couchsurfing förra året. Detta är en sida på nätet där man kan erbjuda resenärer sitt gästrum el soffa gratis. Ett superkul sätt att träffa nya människor på och Gemina var min första gäst. Hon är en oerhört trevlig, smart ung tjej som rest runt i snart ett år och studerat valar och framförallt bakgrunden till valjakt. Hennes blogg kan man läsa här och nu är det alltså dags för hennes sista etapp, nämligen Norge. Vi vet ju alla vad dyrt vårt kära grannland är och tyvärr har min väns stipendie pengar börjat sina…

Därför hoppas jag kunna hjälpa henne med att hitta gratis sovplats i åtminstone några nätter så hojta till om ni känner någon som kan tänka sig öppna upp sitt hem.

(Visited 63 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.