Va? Påsk redan?

Har hamnat i nåt slags ultra rapid… Ni vet när livet bara tickar på…lite för snabbt och man känner att man inte riktigt hänger med…vart är paus knappen, någon?

Har svårt att hålla reda på dagarna som det är och blev rent av snopen när någon frågade mig om påsken och om jag har några planer… Va? Påsk redan? Sist jag kollade så firade vi ju in nya året…

Ok, så påsken..vad göra? Får besök från en gammal arbetskamrat i Kanada och hennes 2 kompisar och sen har jag lovat ha en sk “bring n braai” grillfest a la knytkalas…och sen har jag köpt massa nya blommor som ska ersätta sommar blommorna eftersom det bara är att inse: hösten är här… Ja, jag tror det får räcka..orkar inte planera mer än så…

(Visited 53 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.