när man kör fast

Har en sån där jobbig, oproduktiv “dagen före långhelg” dag på jobbet idag. Har egentligen hur mycket som helst att göra och jobbade hårt hela förmiddagen men har den senaste timmen kommit på mig själv med att googla massa strunt. här är några exempel: border collie (japp, tänker fortfarande skaffa valp), påskmat, mullvadsfällor, Public holidays, flygbiljetter till sverige (fast att jag inte har några som helst planer på en resa till Sverige) osv osv.

är vanligtvis inte den som smygsurfar på jobbet av den enkla anledningen att jag aldrig har tid men idag så…

Alla andra har ledigt, det är en fantastiskt fin höst dag ute och jag tycker helt enkelt synd om mig själv. Bäst jag går ut och tar en lunch promenad innan jag blir en riktig bitterfitta och börjar ösa ur mig massa oförskämdheter. Har faktiskt 4 dagars ledighet att se fram mot så va fan klagar jag på?

(Visited 46 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized
One comment on “när man kör fast
 1. my skriver:

  Vilken härlig och intressant blogg du skriver! Jag råkade ramla in här via en länk någon annan stans på nätet och blev väldigt positivt överraskad…

  Har själv bott i afrika (tanzania) när jag var yngre och rest runt en hel del i andra delar av afrika och jag längtar konstant tillbaka!

  🙂 Hur kommer det sig att du hamnade just i kapstaden?

  Glad Påsk!
  /my

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.