hur många flaskor vin kan ett sällskap på 10 dricka egentligen?

Blev en riktigt trevlig påsk i år. Fick besök av en gammal jobbarkompis från Kanada och hennes 2 vänner och sen på påskdagen hade jag bjudit hem ett gäng kompisar för en Braai och som vanligt fullkomligen frossade vi i massa mat och
ännu mera vin. Känns nästan pinsamt att ställa ut min säck för flaskreturen imorgon bitti.

På söndagsmorgonen var det dags för mina kanadensiska gäster att köra tillbaks mot Johannesburg och jag tyckte ärligt talat riktigt synd om dem.

Kände mig ändå hyfsat pigg redan vid 7 tiden så jag och en annan morgonpigg vän mötte upp för frukost på Dixies och tillbringade resten av morgonen med att köra runt på kaphalvön och bara slappa. På eftermiddagen åkte jag tillbaks hem till mig och sen slog baksmällan till med buller och bång och jag tog mig inte ur sängen på resten av dagen..så kan det gå…

Resten av helgen har varit lugn och jag har definitivt hunnit ladda batterierna och redo för att gå tillbaks till jobbet igen. Dessutom är april en supernice månad på så vis att vi har röda dagar nästan varje vecka..nästa vecka är det dags för freedom day och ytterligare en långhelg…och kanske braai igen?

(Visited 51 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.