ok, jag ger helt enkelt upp…

Ingenting som funkar som det ska för tillfället. Internet har krånglat hela dagen både på jobbet och hemma. Mitt bank konto ekar skrämmande tomt, magen vill inte, har återigen drabbats av insomnia, mullvaden har tagit över trädgården…för gott verkar det som, städerskan ringde in sig sjuk, volvon fick bärgas för tusende gången och nu är jag sugen på varm oboy men har ingen mjölk hemma. Enough!

Går fanemig och drar täcket över huvudet…

Vet att detta är höjden av i-lands problem men tycker ändå att livet suger ibland..så de så..

(Visited 42 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “ok, jag ger helt enkelt upp…
  1. jalmari skriver:

    please do not give up, its claearing

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.