löne förmåner

Ok, allt känns mycket bättre nu.

Lyckades sova en hel natt och helgen är i antågande och då ska jag och M åka till vindistrikten över helgen. Jag jobbar för tillfället med att designa en vinresa för en av Sveriges största vinresor arrangörer (inget spikat än så kan tyvärr inte ge namnet på arrangören) och vill göra detta till en speciell resa.
Därför ska jag nu dra med mig min underbara väninna M på en liten Road trip där vi ska inspektera vingårdar, hotell etc samtidigt som vi får lite quality time tillsammans…Ska bli askul. Planen är följande: Vi kör längs med R44 till Helderberg området där vi ska kolla in en del vingårdar plus göra en inspektion på Kleine Zalze Lodge för att sedan fortsätta vidare till Franschhoek där vi ska bo på La Fontaine Guesthouse. Mysigt!
Man kan säga vad man vill om att jobba för korvören i den här industrin men sen ska man också komma ihåg löneförmånerna man får. Jag har sagt det förut men det tål att sägas igen: I’ve got the best job in the world.
(Visited 43 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.