Utmattad!

Verkar som om min kropp fått nog av mitt flängande för så fort turen var avslutad, så drabbades jag av en rejäl förkylning..
Har i princip tappat rösten, ont i halsen, hosta och feber som kommer och går. Så nu har jag fått inse att min kropp behöver vila och har spenderat hela dagen i sängen. Hade planerat in en massa hotellinspektioner och annat för nästa vecka + en tripp ner mot Durban via Swaziland men känner mig totalt utmattad och har istället bestämt mig för att återvända till Kapstaden redan om några dagar…
Typiskt!

(Visited 44 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.