Seringa Lodge Safari Paket

Seringa lodge som ligger strax utanför Kruger parken i ett samhälle som heter White River, har precis släppt nya safari paket inför nästa säsong 🙂
Det finns två el tre nätters paket där boende, frukost & middag och guidad safari ingår. Till mycket bra priser!


Seringa lodge drivs av svenska Cecilia och hennes Sydafrikanske man Roger.

Guesthouset är riktigt mysigt och perfekt för såväl par som familjer och är enligt mitt tycke ett fantastiskt Kruger alternativ för den som inte vill bo på ett dyrt safari lodge. Cecilia är en erkänt duktig kock och hennes middagar är utsökta!


Min rekommendation är att man bokar deras 3 nätters paket som inkluderar följande:

  • 3 nätters boende på Seringa Lodge inkl frukost & middag
  • 1 hel dag guidad tur i Krugerparken tillsammans med en auktoriserad guide i en öppen safari jeep.
  • 1 hel dag guidad tur genom “Panorama rutten”, Blyde river Canyon.

Pris: R3335 per person Ett liknande paket men med bara två nätters boende och en heldags Kruger safari kostar: R 2050 per person. Har man egen hyrbil finns även ett tre- nätters paket som inkluderar boende, frukost, middag, en guidad safari i Kruger och sedan kör man själv panorama rutten en av dagarna. Detta paket kostar: R2635 per person.

Lättaste sättat att ta sig till Seringa är att hyra egen bil och köra från Johannesburg (ca 350 km på stor motorväg) eller att man bokar in sig på en bus (citybug) som går från Johannesburg till Nelspruit och därifrån får en transfer till Seringa Lodge.Kontakta mig så hjälper jag er att boka- till ingen extra kostnad förstås. info@sydafrfikaexperten.se

(Visited 258 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.