Strömavbrott på flygplatsen

Kom efter mycket om och men tillslut hem till mina kära vänner K & D igår kväll. Tog shuttle från Emperor’s Palace till flygplatsen för att hyra en bil men precis innan de hann dra mitt kreditkort för “deposit” så gick helt plötsligt strömmen!
Inget ovanligt här i Sydafrika då det händer titt som tätt men i vanliga fall brukar en back up generator slå igång…Men inte igår…Istället vällde det ut massa rök från källaren och när strömmen fortfarande inte kommit igång en timme senare, hoppade jag istället in i en taxi som tog mig ut till Pretoria..

K är en svensk tjej som jag pluggade ihop med i Australien för ca 10 år sedan och hon och hennes man D har bott i Sydafrika under flera år. Tyvärr blir det alldeles för sällan som vi ses men nu har de precis köpt en lägenhet i Muizenberg, kaphalvön, så förhoppningsvis kommer vi kunna träffas mycket oftare 🙂

K hade lagat en underbart god räkrisotto och sen delade vi på tok för mycket vin, så idag känner vi oss alla lite slitna… Nu dags för lite brunch och ikväll blir det middag i Jhb..

(Visited 60 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.