Underbara dagar vid lagunen

I veckan åkte vi iväg med jobbet på en “studieresa” upp till västkusten för lite sol och bad och för att ta avsked av min kära kollega S som åker härifrån på tisdag. Jag och S kom hit ungefär samtidigt och hon har alltid varit den som stått mig närmast här nere så det känns riktigt sorgligt.

Jobbet hade hyrt en enorm husbåt i Langebaan lagunen som kan ta upp till 22 pers så för oss 6 vuxna och 3 barn som var med så var detta rena himmelriket!
Vi hade även tagit med oss båten så att vi kunde fiska etc och det hela gick helt enkelt ut på att sola, bada, äta gott, dricka gott och bara slappa!

Men som vanligt glömde jag att ta foton så nu hoppas jag att någon av de andra kan dela med sig.

I vilket fall som helst så var det 3 gudomliga dagar och jag har definitivt hunnit ladda batterierna och är redo för slut tampen på säsongen…

(Visited 55 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.