Trevligt boende i Stellenbosch och Somerset West

Jag har tidigare tipsat om svenskar som driver guesthouses, B&B’s och vingårdar i Sydafrika och två ställen som är riktigt populära bland mina kunder är Katarina och Peters:

Bägge ställena är perfekt för den som vill utforska vindistrikten, men även som bas för den som kanske vill spendera lite mer tid i Kapstaden med omgivning. Beautiful West är dessutom idealisk för mindre grupper.

Beautiful South ligger i universitets området i Stellenbosch, medan Beautiful West ligger i Somerset West, med närhet till flera golfbanor, flygplatsen, Kapstaden, False Bay och mycket annat.

Katarina och Peter är otroligt “service minded” och ser alltid till att gästerna har allt de behöver och mer därtill. De och deras duktiga team hjälper gärna till att tipsa om allt från restauranger el vingårdar att besöka, till guidade turer.

Rummen är fräscht inredda och för familjer el sällskap som vill ha lite mer utrymme, erbjuds även ett flertal sviter.
Pris: Från R480 per person och natt inkl frukost.

(Visited 95 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.