Planering för nästa Sydafrika-säsong

Varit lite tyst på bloggen de senaste dagarna och det beror på att jag bestämde mig för att ta lite ledigt och åkte med familjen till sommarstugan.

Vi har haft helt underbart väder och även om jag haft både iphone och mobilt bredband med så att jag kunde ta itu med de mest akuta förfrågningarna, har jag istället umgåtts med min bror och hans familj och laddat batterierna. Har blivit många långa nätter sedan jag startade företaget för nästan ett år sedan och det är viktigt att ibland bara stänga av också…

Och visst är sommar-Sverige helt magiskt? Även om jag älskar värmen och naturen i Sydafrika, är det inte mycket som slår de ljusa sommarnätterna här hemma med bastubad och dopp i sjön… Underbart!

Nu ska det dock planeras för säsongen i Sydafrika. Har hittat flygbiljetter men inte riktigt bestämt datum än men det lutar mot avresa i mitten på okt och hemresa igen lagomt till TUR mässan i Göteborg i slutet på mars.
Börjat kika lite smått på lägenheter också och sidan jag använder mest för att hitta lägenhet, bil etc är Gumtree. Lite som Blocket i Sverige.

(Visited 78 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.