Bra inlägg om inrikesresor i Sydafrika

Mina bloggvänner Björn och Samira har en jättebra, informationsrik blogg om Sydafrika där de tipsar om lite allt möjligt.

Paret bor halva året strax utanför Kapstaden och under säsong använder många svenskar som gör likadant som dem, deras sida som en slags anslagstavla och tipsar om aktiviteter, koncerter, golf turneringar och andra träffar som anordnas. För tillfället befinner sig Björn och Samira hemma i Sverige men ser fortfarande till att bloggen har bra innehåll och nyttig information.

Idag tipsade de om olika sätt att resa inrikes i Sydafrika och hade med en hel del bra länkar som jag tror många av er som följer min blogg kan ha nytta av, så gå in och läs deras inlägg här.
(Visited 27 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.