Transfer inkl till Umlani

Precis fått ett erbjudande från Umlani Bush Camp som helt klart är det mest populära safarialternativet hos mina kunder.

Bokar man deras 3 nätters paket som kostar ZAR 7730 per person, får man dessutom en transfer från Johannesburg T/R inkluderat 🙂

Perfekt för er som inte vill köra själva och var precis ett sånt här paket jag hoppats på så nu är Umlani utan tvekan mitt första val när det gäller safari.
Riktig bush-känsla men ändå lyxigt och dessutom är de “Fair trade” el rättvisemärkta och schysst turism är självklart viktigt. Timbavati ligger i angränsning till Kruger och det finns inga stängsel mellan parkerna så djuren kan vandra fritt emellan.
Eftersom Umlani är en “bush lodge” finns det inga ordentliga stängsel runt lägret utan man kan ofta höra och se djur som går igenom området…
Detta är riktig safari om ni frågar mig!
(Visited 49 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.