Huset är vårt!

Ok, så den största nyheten för idag är väl ändå att jag varit och kikat en andra gång på huset som vi vill ha och nu tillslut betalat deposit!
Huset är vårt!

… Skönt att slippa leta, undra och känna stressen..plus att jag älskar Simon’s Town som vi ska bo i 🙂
(spenderade nästan ett år i en lght 2 hus ovanför det här huset så det ger en hel del flashbacks)

Kan egentligen flytta in när som helst men eftersom jag har en del möbler magasinerat sen förra året och det imorgon är helgdag här i Sydafrika på grund av “Heritage Day”, kommer jag inte ha tillgång till mina möbler förrän på måndag och då blir det flytt 🙂

Under helgen ska jag försöka shoppa lite vitvaror + möbler som fattas.
För er som följt min blogg ett tag, vet att jag förra året vid den här tiden hade hela mitt pick och pack till salu eftersom jag blivit av med jobbet och inte visste när, el om, jag någonsin skulle komma tillbaka till Sydafrika…

Mycket har hänt på ett år.

Jag kommer ihåg att jag gav bort min grill och micro till folk på gatan bara för att bli av med mina saker och nu önskar jag såklart att jag hade sparat allt..men, men..lätt att vara efterklok.
Nu kan jag istället köpa lite nya saker och få in lite nya färger i inredningen. Kul!

Vi kommer förresten ha ett rum till uthyrning för er som vill spendera lite tid nere på kaphalvön men kommer skriva ordentligt om de paketen i nästa vecka… Vår filosofi är att det ska vara hemtrevligt, prisvärt och minnesvärt. Jag kan visa er runt här nere, ge er tips för resten av resan etc..

Så hur gick det med vår road trip upp på västkusten då?

Njae..vi kom till darling och olivfarmen där jag handlade upp halva stället (som vanligt) men sen ösregnade det så vi bestämde oss för att käka en lättare lunch i strandbyn Yzerfontein och sedan åkte vi hem igen.. Typiskt väder för det här området..4 årstider på en och samma dag!

(Visited 47 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.