Titta på svensk tv här i Sydafrika

Nu när jag “tvingas” ta det lite lugnare och vilar betydligt mer än jag brukar, så blir det en hel del tid framför teven.
Efter att inte haft någon tv över huvud taget de senaste 6 åren, bestämde vi oss tillslut för att skaffa en stor och ordentlig tv (vi har tittat på tv serier osv på vår dator tidigare) och nu betar vi av svenska tv program som “Så mycket bättre”, “Solsidan” och allt annat som finns att hitta på de olika play kanalerna.

Många av programmen som visas på svensk tv går ju vanligtvis inte att se utomlands, pågrund av en sk geo-block som gör att vissa program bara får visas i ett område el vissa länder, men skaffar man ett konto hos t. ex “Hide my ass” så kan man enkelt ändra sin IP-adress till en svensk adress och får då tillgång till alla svenska sajter precis som om man var hemma i Sverige. Otroligt smidigt och kostar ca $7.00 i månaden.

Så vi kopplar alltså upp oss på vår dator som vi sedan kopplat till teven och ljud och bildkvalitet är faktiskt helt ok.
 Enda kruxet här i Sydafrika är ju att man behöver en hyfsad snabb uppkoppling och då helst “Uncapped” data paket eftersom man annars skulle använda upp all data väldigt fort.

Ni som befinner er i Sverige, har ni några tips på något bra som visas på svensk tv just nu? Något  vi inte får missa?

(Visited 332 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “Titta på svensk tv här i Sydafrika
  1. Anonym skriver:

    Ja bron på svt. Nu är det andra säsongen. Jag å inka längtar till harje söndag 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.