Trevlig överraskning

I onsdags guidade jag en familj från Halmstad på en tur ner på Kaphalvön.

Tyvärr hade vi ganska dåligt väder men gästerna hade humöret på topp ändå och det blev många intressanta frågor och funderingar om Sydafrika under lunchen.

Vi åt lunch på Boulders Beach Lodge och gissa om jag blev glad när vi fick syn på Jasper utanför restaurangen. Jag trodde inte han skulle vara där när det var så dåligt väder men det var han!

Blev ett kärt återseende och medans våra kunder besökte pingvinerna, fick jag en väldigt trevlig pratstund med Jasper.
Som många av er redan vet, är det Jasper och hans fru Marianne som tillverkar de små nyckelringarna som alla våra kunder får innan sin resa.

Dessutom har Sydafrikaexperten hjälpt Jasper och hans familj med lite extra pengar för att täcka deras hyra, mat m.m under de tuffa vinter-månaderna och han var som vanligt sååååå tacksam för allt!
Jasper är en helt underbar människa och vi hoppas det blir en bra säsong nu och att han får många av sina grejor sålda.
Vi kom överens om att det är dags för en lunch och lite shopping igen så snart får vi  förhoppningsvis även träffa Marianne och barnen igen.

(Visited 71 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.