Tips på vingårdar

Har länge tänkt tipsa om några av mina favorit vingårdar men det blir aldrig att jag har tid att välja ut mina absoluta favoriter och skriva ett långt inlägg om det så har istället bestämt mig för att tipsa om enstaka gårdar lite då och då.

Först ut är en av mina största favoriter: Rust en Vrede.

Jag fullkomligen älskar deras viner och på grund av den pyttelilla vägen till gården så kan inga stora bussar ta sig dit så man slipper stora grupper (lite skadad har jag nog blivit i jobbet så när jag är själv ute försöker jag undvika ställen där man kan stöta på stora turistgrupper.) Sedan har de en helt fantastisk restaurang så har ni vägarna förbi, missa inte!

(Visited 35 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.