Prisvärt Safari alternativ

Får enormt många förfrågningar om safari och speciellt folk som vill ha ett lite billigare alternativ än de lyxiga Safari Lodges som man oftast läser om.

För er som planerar en resa längs Garden Route och vill hinna med lite safari också, finns ett prisvärt alternativ på Schotia safaris, ca 45 min från Port Elizabeth.
Tyvärr är deras hemsida helt värdelös med knappt någon information alls men Schotia är ett av de äldsta privata reservaten i Addo området. De är speciellt kända för sina lejonoch är det första reservatet som har egenjagande lejon (alltså lejonen klarar sig själv och blir inte matade) och erbjuder såväl dags safari som övernattnings paket. Boendet är enkelt men man har egna badrum och det är rent och snyggt så är man inte ute efter lyx så funkar det helt ok. Kostar från R1320 per person och natt och då ingår game drives och flesta måltider.

De erbjuder även ett Dags safari paket som kombinerar Addo National Park med Schotia och då blir man upplockad från sitt guesthouse el B&B i området på morgonen, gör en guidad tur genom Addo med fokus på deras elefanter och efter lunch fokuserar man på Schotia och deras djur. Dagen avslutas med en stor middagsbuffet och kortare nattsafari. Priset för denna heldag är R1320 per person.
Vill man bara göra Schotias egna “tooth & claw” eftermiddags safari inkl middag så kostar den R660 per person.

Är man intresserad av Schotia och vill boka så gör man det enklast genom att kontakta mig på info@sydafrikaexperten.se

(Visited 38 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.