Tips på bra sydafrikanska viner på bolaget

Om ni inte tidigare tittat på “Uppkorkats” serie på nätet om deras besök i Sydafrikas vindistrikt tidigare i år så är det hög tid.

I de tidigare avsnitten besökte man ett antal vingårdar i flera olika vindistrikt och gjorde intressanta och trevliga intervjuer med många av de mest kända vinmakarna här i Sydafrika. Perfekt för er som är vinintresserade och vill få hum om ungefär hur det ser ut, och kanske inspiration till vilka ställen ni själva skulle vilja besöka.

I deras sista avsnitt tipsar man också om bra Sydafrikanska viner som man hittar på systembolaget. Det klippet hittar ni  här:

Riktigt trevliga program med bra val av vingårdar tycker jag och alltid kul när Sydafrika uppmärksammas i media.

(Visited 43 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.