Tips på sydafrikanskt vin

Veckans tips:

Art 97973 Rijk’s Cabernet Sauvignon 2003

Tipsar enbart ett rött vin den här veckan eftersom vi har haft en hyfsat kall och regnig vecka så vitt känns inte rätt just nu… Rijk’s är en vingård i Tulbagh området, norr om Kapstaden…supertrevlig liten by med massa mysiga B&B och vackra omgivningar så om ni planerat en tripp hit..Don’t miss it!

I helgen ska jag försöka hitta lite plantor etc att ha i min nya trädgård.. Hade en “landscaper” som kom och tittade på trädgården häromdagen så nu ska det läggas ny gräsmatta etc..exciting!!! Vill även ha en liten örtgård av något slag så hoppas jag hittar inspiration imorgon..
Ha en riktigt trevlig helg!

(Visited 58 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.