Tillslut så…

fick jag efter 10:e besöket el så, tillslut igenom alla papper för försäljningen av vår gamla bil och köpet av den nya…Puh!!!!

Först fick vi ombesiktning pågrund av att ett av dimljusen inte fungerade…så vi tog helt enkelt bort det andra ljuset också och då sa de inget??? och sedan var det nåt vajsing med handbromsen som mekanikern fixade på ett litet kick..så inga större problem där…MEN här kan inte vem som helst ta bilen genom besiktning så det dög inte att Fredric åkte dit, utan jag var tvungen att personligen betala, eftersom den står i mitt namn..Konstigt?

Sen när jag skulle registrera bilen i mitt namn och betala skatten så visade det sig att försäljaren satt fel datum för köpet så då gällde inte mitt kvitto…En och en halv vecka och ett antal ilskna samtal senare, mailade de tillslut över ett nytt kvitto och idag kunde jag alltså avsluta registreringen..Herregud..Har aldrig varit med om ett så krångligt  system!

Förutom möjligtvis hos Home Affairs…

Ja, ja..nu är alla papper iordning iallafall…

Så vad hände med Pierre? Jo, honom sålde vi superbilligt till en bilmekaniker som tänker fixa motorn och sälja vidare igen, så han är inte skrotad än.

(Visited 42 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.