Fira nyår i Sydafrika

Har varit lite tyst på bloggen senaste veckorna och det beror helt enkelt på att jag jobbar i snitt ca 12-14 timmar om dagen och helt enkelt inte har tid el ork att blogga…

MEN..jag vet att det är många som uppskattar våra tips om restauranger, aktiviteter m.m så jag lovar att uppdatera och skriva lite mer framöver..

Däremot kommer jag inte ge ALLA tips här, utan mycket är ju sånt som våra kunder får av oss, just för att de bokat en resa via oss..hoppas ni förstår…

Men här kommer tips till er som befinner er i Sydafrika över nyår. Jag brukar alltid skriva en lista över ställen som erbjuder något speciellt på nyårsafton i Kapstaden och vi samlar för tillfället info för detta (vissa ställen har fortfarande inte släppt sina nyårs menyer) så denna kommer snart…men restaurangerna i vindistrikten har vi kartlagt och även om mycket redan nu är uppbokat så finns det en del trevliga alternativ kvar.

Tokara erbjuder exempelvis en 7-rätters nyårs-supé för R950 per person.

Och sedan har fortfarande Clos Malverne där vi firade nyår förra året, ett fåtal platser kvar för sin 8-rätters meny inkl 8 viner till + deras premiär för Rosé Brut vid tolvslaget..Pris: R468 per person.

Generellt sett så handlar nyår om att man bokar in sig på någon restaurang…alternativt middag hemma i goda vänners lag…Här nere får man inte ha fyrverkerier pågrund av brandrisken så detta har man bara i Kapstadens Waterfront..

Ett annat populärt sätt att fira in det nya året, är att ta linbanan upp till toppen av taffelberget…

Mer info om nyårs-firande i Kapstaden kommer snart…

(Visited 165 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.