Tillbaka i Sverige den 28 Aug

Fått massor med mail från er som följt min blogg under en längre tid och tack så hemskt mycket för era uppmuntrande kommentarer. Sånt gör verkligen susen när man går igenom något jobbigt Så tack alla!

Sen verkar många väldigt nyfikna på vad jag kommer göra härnäst och måste erkänna att det känns ganska spännande.

Kan inte gå in på några detaljer tills jag fått mitt företag registrerat etc men jag kommer alltså satsa på att starta något eget. Det kommer vara rese och framförallt Sydafrika relaterat och ni som känner mig sedan länge kan säkert luska ut vart fokusen kommer ligga 🙂

Vore dessutom kul att höra vad ni läsare har för ideer och vad ni tycker jag ska satsa på…?

Planen är att jag kommer ta en del frilans jobb som guide och även jobba lite extra här och var tills mitt egna kommit igång ordentligt för jag inser att man inte kan leva direkt på ett nystartat företag. Det får ta den tid det tar helt enkelt.

Jag kommer flytta ut ur huset helgen 22-23 Aug och sedan flyger jag tillbaks till Sverige den 27:e. Innan dess kommer jag försöka sälja så mycket som möjligt av mitt bohag via gumtree som är vår motsvarighet till Blocket.se och även ha en sk “house sale” el öppet hus där folk kan komma förbi och köpa på plats.

Jag kommer lämna kvar en del grejor i hopp om att kunna återvända inom hyfsad snar framtid men är en hel del grejor som måste bort.

Tanken är alltså att jag kommer skaffa mig en bas i Sverige och driva företaget därifrån men kunna återvända ner hit med jämna mellanrum och så småningom kunna bo här nere delar av året.

Så så ser det ut just nu.

Och det känns helt ok.

(Visited 35 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Tillbaka i Sverige den 28 Aug
  1. Lina skriver:

    Låter som "the best of two worlds"! Bas hemma, bland nära och kära och ha möjligheten att komma ner till SA under längre perioder under året. Vad skönt att bitarna börjar falla på plats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.