Go with the flow…

Är ju ofta så att folk som planerar en resa till Sydafrika förr el senare hamnar på min blogg och ibland emailar man frågor och funderingar och jag försöker hjälpa till och svara så gott jag kan.

I förra veckan fick jag ett mail från T som var på väg ner hit där han undrade om olika golfbanor som rekommenderas. Jag svarade lite snabbt och vi har mailat fram och tillbaka lite grann om diverse saker. Nu är han i Kapstaden och imorgon vill han åka ner till Godahoppsudden. Så rent impulsivt erbjöd jag mig att guida honom. Så han kommer och plockar upp mig runt elva snåret och sen tänkte jag ge honom min version av kaphalvön..om vädret vill vara med oss dvs. Just nu öser regnet ner…

Denna T kanske visar sig vara en jätteskum typ el kanske t om riktigt trevlig och ibland får man helt enkelt ta det som det kommer. Ska hur som helst bli trevligt att göra en ny bekantskap och om det är något som gör mig glad så är det att få visa någon dessa vackra omgivningar…

Men som säkerhetsåtgärd har jag satt brorsan på spaning så har han inte hört ifrån mig innan fre så vet han att det är dags att ringa polisen..ha ha

Klippte mig förresten igår. Var hem till Madde och hennes syster som är på besök, är frisör, dessutom en riktigt duktig sådan. Blev supernöjd!

Nu ska jag krypa ner under täcket och lyssna på regnet och läsa. Håller för tillfället på med ” A Thousand Splendid Suns” av samma författare som “Att flyga drake”. Riktigt bra!

(Visited 31 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Go with the flow…
  1. Anonym skriver:

    Åh den boken är jättebra!/Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.