Thank god it’s friday!

Ok, så här är ett litet smakprov på hur min dag varit…

04.00- vaknar av en jäkla duva som bestämt sig bygga bo ute på min altan..Sjasar iväg den och försöker somna om..somnar runt 04.45

06.00- vaknar och är redo för en lång, het dusch men upptäcker till min stora förargelse att jag inte har något vatten så klär istället på mig och sätter mig i bilen för att köra till kontoret och duscha… bilen startar inte…osv..osv..hela dagen har varit kaotisk rent ut sagt…så nu längtar jag till soffan och lite Dexter (min favvo tv serie) och en flaska Pinotage..och sushi!
ja så får det bli…

(Visited 38 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.