inspirera andra till att blogga

Detta med bloggandet är för mig mest ett sätt att hålla kontakten med de nära och kära hemma i Sverige men har under de senaste månaderna insett att massa annat folk oxå slinker in här så kanske borde man lägga ner lite mer tid på sina inlägg än att bara häva ur sig saker som egentligen inte intresserar någon??? Ok, jag försöker skriva en del om Sydafrika som skulle intressera turister men ändå…

Blev iallafall glad förra veckan när Samira och Björn kommenterade min blogg och tyckte om den… De blev t om så inspirerade av att jag bloggar om Sydafrika att de skapat sin egen blogg som ni hittar här: www.sydafrikablogg.blogspot.com
Samira och Björn är ett svenskt par som bor halva året här nere och nyligen släppt en bok som heter: “Stjärnkrogar och favoritrestauranger i Sydafrika”. Det är en restaurang- och guidebok för Kapstadens vindistrikt.
Själv tycker jag den låter riktigt bra och hoppas kunna komma över en kopia så småningom.

Tycker det är riktigt häftigt att man kan skapa kontakter på detta sätt och vill definitivt träffa dem personligen i framtiden någon gång.

Får varje vecka ett flertal mail från folk som på ett el annat sätt läst antingen mina artiklar på www.backpacking.se el den här bloggen och sen jag gjorde mitt utlåtande om att jag gärna hyser folk hemma hos mig en natt el två i utbyte mot lite svensk ost och kalles kaviar så har mailen flödat… Me like!!!

Finns det ngot speciellt ni vill att jag skriver om? Ge mig gärna lite tips och ideer…

(Visited 47 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.