Taken- Med Liam Neeson

Har alltid tyckt om Liam Neeson tidigare så igår när det regnade så förfärligt bestämde jag och en kompis oss för att se Liams senaste film: Taken

Handlar om en fd spion agent vars dotter blir kidnappad under en resa i Paris och hans jakt på att få tag i bovarna…

Filmen är verkligen inte bra..superdålig story och det som förvånade mig mest var nog ändå att se Liam Neeson som “action hero” där han brutalt mördar brottslingar på löpande band.. Jag förknippar Liam i filmer som Schindler’s list, Love actually etc så detta kom som en chock.. Hade jag läst på om filmen innan hade jag nog inte blivit så besviken och visst har jag sett värre filmer än denna så det blir i slutändan varken bu el bä… bara rent tidsfördriv helt enkelt..

(Visited 57 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.