Couch surfing- succe el fiasko?

Så hur gick det då med min första couch surfing gäst tro? Jo, det var helt klart succe! Plockade upp Gemina som tjejen heter i fredags eftermiddag från tågstationen i fishhoek. Hon skrev ett oroligt mail tidigare i veckan där hon undrade om det var säkert att ta tåget men när hon sen kom fram så sa hon att det var definitivt en intressant upplevelse som hon inte hade velat missa..
Gemina är en 22 årig tjej från New Mexico I USA som är ute på en 1 år lång resa där hon studerar valar. Tjejen må blott vara 22 år men har redan hunnit med hur mycket som helst! Ett av hennes skolprjekt var bl a att tillverka ett vaccin för bergsgorillorna i Uganda så att de skulle slippa salmonella… Under detta året så ska hon förutom Sydafrika även avverka Azorerna, Nya Zealand, Japan, Brasilien och Norge.
Eftersom valar är hennes stora intresse och anledningen till att hon skulle komma ner till kaphalvön så blev det en hel del valskådning i helgen men vi hann även med de vanliga turist attraktionerna som godahoppsudden och pingvinerna… Lördagen var en perfekt dag med ca 26-27 grader varmt, strålande sol och vindstilla! Men sen dess har det tyvärr regnat mest hela tiden och den korta sommarstunden ett minne blott..men snart så…

(Visited 56 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
2 comments on “Couch surfing- succe el fiasko?
 1. Anonym skriver:

  Man blir glad när man hör att “Couch surfingen” blev succe. Det måste jag oxå prova Lycka till.

  Lars

 2. Christoffer skriver:

  Ser att du hottat upp bloggen, den ser grymt snygg ut!

  Kul med CouchSurfing, jag signade upp mig på den men bara för guidning och har inte fått nån respons alls.

  Hursomhelst, jag börjar luta mer från att åka till USA och mer mot att faktiskt komma ner och hälsa på dig! När är bäst tid att komma isf?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.