Table Mountain och Robben Island

Nu har hela gruppen anlänt och vi har vår första dag på bussen tillsammans.

Kommer ha en lokalguide med som kommer sköta guidningen och jag är med som färdledare och ska se till att hotellen, restauranger, inrikesflygen m.m flyter på som det ska..Skönt att slippa tänka på guidningen och ha en annan roll emellanåt. Dessutom lär man sig alltid nya saker från andra guider så jag ser fram mot detta.

Idag hoppas vi kunna ta linbanan upp på Taffelberget och på eftermiddagen är det dags för något som kallas “Scenic Free Choice” där gästerna har olika aktiviteter att välja mellan. De flesta har valt Robben Island men några ska även ut till Kirstenbosch botaniska trädgård. Ser ut att bli en toppenfin dag igen så jag har en förhoppning om att kunna knäppa lite bilder under dagen…

(Visited 43 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.