Härlig vinterdag i Sydafrika

Haft ytterligare en underbar dag i Kapstaden med klarblå himmel och solsken. Ca 23-24 grader varmt och vinter dagar som denna är bland det bästa jag vet! Vindstilla och alldeles lagomt varmt.
Tyvärr har jag inte haft tid att njuta så mycket av vädret som jag önskat eftersom jag börjat jobba. Var på möte hos agenten som har hand om turen jag ska göra. Fick pengar till diverse dricks till väskbärare, guider, chaufförer etc och sedan gick vi igenom programmet dag för dag.

Själva turen börjar inte förrän imorgonkväll med ett välkomstmöte men redan igår och idag har vissa av gästerna anlänt och jag har försökt hälsa de flesta välkomna och gett lite tips om vad de kan göra under morgondagen. Verkar vara ett trevligt gäng och det är kul att höra den lättsamma australiensiska accenten igen.
Var även ner till waterfront en sväng nu på kvällen och käkade en ljuvlig middag på Balducci’s ihop med U, en av mina närmsta vänner här i Kapstaden. De har grymma pizzor men också superbra sushi.

Imorgon blir det full rulle så bäst att man försöker sova ordentligt för sedan blir det i genomsnitt ca 4-5 timmars sömn när turen sätter igång. Ofta sena kvällar med gruppen och utöver det har jag ju mitt företag att sköta…Men jag känner mig redo- so bring it on!

(Visited 47 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.