Landat i Kapstaden

Resan har gått riktigt bra utan några konstigheter och när jag kom fram till hotellet som jag ska bo på: Radisson Blu Waterfront fick jag en positiv överraskning i form av en uppgradering av rummet. Så nu bor jag i ett rum som är nästan lika stor som vår lägenhet hemma i Sverige 🙂

Har spenderat dagen nere i waterfront och även hunnit inspektera ett par hotell som jag kommer skriva om i senare inlägg.
Käkade en stark kyckling wok på Simply Asia i Waterfront till lunch och ikväll ska jag banne mig äta sushi. Så jag har längtat!

Helt underbar dag i Kapstaden med strålande sol och ca 20grader el så. Tydligen har det regnat några dagar innan så hoppas nu det blir uppphåll några dagar till medan vi är här.

Känns fantastiskt att vara “hemma” igen!

(Visited 51 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.