Ny lag som gäller vid naturkatastrofer

Läste precis ett bra inlägg som Kenneth på Cape Adventures skrivit.

Kenneth driver ett guesthouse och guideföretag i Kapstaden som jag använder en hel del och på deras blogg har han uppmärksammat att det kommit en ny lag sedan 1 Aug som gör att ansvaret ligger på resenären att se över sitt reseskydd för att se till att man även är täckt vid oväntade händelser.

Tidigare har det ju varit lite otydligt om vem som ska betala diverse utgifter som man kan råka ut för vid t ex en natur-katastrof men med den här lagen läggs alltså ansvaret klart och tydligt på resenären.

Läs mer om detta här och se till att ni alltid är väl försäkrade under er resa.

(Visited 265 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.