Kapstaden nästa

Sitter i bilen på väg till Arlanda och jobbar med lite bokningar medans jag fortfarande har internet.

Har stressat lite nu på slutet men känns ändå helt ok att åka. Längtar tillbaks till Sydafrika och har haft en fantastisk sommar i Sverige så jag känner mig nöjd.

Flyger med British Airways den här gången och de brukar ha bra flyg, personal etc så jag hoppas på det bästa. Landar i Kapstaden tidigt imorgon bitti och ska då checka in på Radisson Waterfront och börja förbereda turen som börjar sent torsdag kväll. Kollade igenom passagerar listan för gruppen jag ska ha och det verkar vara en grupp “modell äldre”. Är ett par som fyllt 80 som ska med på Kenya biten. Kul! Jag älskar pigga pensionärer som njuter av livet till det yttersta! Och det ska bli himla kul att ha en grupp australiensare igen. De är ett härligt folk!

Så hejdå Sverige för denna gången, vi ses i Mars igen!

(Visited 49 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “Kapstaden nästa
  1. Lina skriver:

    Lycka till och ha det så underbart. Vi ses till våren igen 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.