Bilder från idag

Haft en kanondag med lite sightseeing, Table mountain och Robben Island. Tyvärr var det lite disigt nere i stan så blev inga bra bilder uppifrån berget men har ändå tagit med ett par bilder. Den ena bilden är tagen för att visa hur det ser ut uppe på toppen av taffelberget. Hyfsat platt och en hel del “Fynbos” som är den speciella floran som växer här.

Robben Island var lite utdraget med guider som pratade alldeles för fort och mycket men på det hela taget tror jag gästerna ändå uppskattade turen.

Nu är det dags för middag här på hotellet och imorgon bär det av mot mina “hemtrakter”, Kaphalvön 🙂
(Visited 62 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.