Oudtshoorn och lilla Karoo

Imorse checkade vi ut från hotellet i Kapstaden och körde först norrut på N1 (stora motorvägen) mot Worcester för vidare resa genom vindistrikten runt Robertson och Montagu. Stannade till på Country Pumpkin i Barrydale för lunch. Mysigt litet ställe med hemlagade sydafrikanska rätter. De har även mackor och sallader sp det finns något för alla.

På eftermiddagen besökte vi Cango Caves i Oudtshoorn och nu har vi checkat in på mitt favoritställe i Oudtshoorn: De Opstal Country Lodge. En gammal farm som de gjort om till ett supermysigt lodge där alla rum ser olika ut. Servicen är helt fantastiskt och små detaljer i rummen gör det där lilla extra. Jag bor i den fd mjölk boden som ser ut så här:

Fantastiskt ställe! Perfekt stopp i säg 2 nätter på väg till el från Garden Rout

(Visited 141 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.