Port Elizabeth- Windy city

Nu har vi kört hela garden route med ett 2 nätters stopp i Knysna och boende på Knysna Quays Hotel. Haft underbart väder med ca 24-26 grader varmt och gjorde en jättefin vandring ute på Featherbed Nature reserve och sedan fick gästerna lite ledig tid.

Övernattade igår på Radisson Blu i Port Elizabeth, ett nyöppnat 5-stjärnigt hotell nere vid stranden och staden som ofta kallas för “the windy city” var precis det igår…Nu har gästerna fått uppleva den hårda vinden som inte visat sig tidigare…

Idag fick vi väckning kl 04.30 och nu bär det av mot KwaZulu Natal och Shakaland. En av de bättre zulu-kultur showerna i landet.

Har tyvärr haft en del problem med mitt internet så jag ber om ursäkt till er som väntar på offerter och förslag på resrutt. Kommer förhoppningsvis hinna jobba ikapp under de kommande dagarna.

bilder kommer förhoppningsvis också…

(Visited 58 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.