Sydafrika, here I come!

Ser ut som att jag kommer kunna åka tillbaks till Sydafrika lite tidigare än jag först trott 🙂

Sitter för tillfället och letar flyg ner till Sydafrika i Februari för ett 2 månaders guide-uppdrag. Kommer göra ett par rundresor genom hela landet och har även några veckors uppehåll mellan turerna då jag ska inspektera nya hotell och knyta fler kontakter för Sydafrikaexperten.

Dessutom gör jag gärna lite privatguidning om någon är intresserad. Så befinner ni er i Sydafrika mellan 5-10 Feb och 1-12 Mars så är jag tillgänglig för diverse dagsturer. Bara att höra av sig: info@sydafrikaexperten.se

Har en hel del gäster som ska resa ner de månaderna så känns ju jätteskönt att själv vara på plats och kanske t om möta upp med några av dem.

Företaget som jag ska guida åt vill även att jag gör några turer Okt-Dec så just nu ser det ut som att jag kommer flytta ner igen redan i början på Aug. Känns så himla skönt! Äntligen börjar de senaste månaders slit ge lite resultat…

(Visited 29 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.