Svårt med julkänslan

Idag hade vi nästan 40 grader i skuggan här i Stellenbosch så det är liiite svårt med julkänslan måste jag erkänna.
Helt ärligt så har vi i princip lagt ner julfirandet helt. Blir liksom inte samma sak. Känns helfel att äta tunga saker som janssons, köttbullar osv i denna värme.

Men idag var det julklappsutdelning på guesthouset och då blev vi alla påminda om att det minsann bara är en vecka kvar till jul!Hela Teamet på TBSVi jobbar ju som vanligt både jul och nyår eftersom måndagar och tisdagar är “våra dagar” på The Beautiful South Guesthouse , så på tisdag som är den dagen man firar jul i Sydafrika, kommer vi ordna med en “Braai” el grillfest för de gäster som bor hos oss.

Juldagen och nyårsdagen är de dagar i Sydafrika som precis ALLT är stängt.

Går i princip inte att hitta en enda affär el restaurang som har öppet så då är man hemma med familj och vänner och går helt enkelt i ide..och sen i mellandagarna…åker ALLA till stranden… Det är i princip hur en jul här nere ser ut.

Om man ska generalisera dvs.

(Visited 64 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.