Feedback från kunder

I oktober hade vi minsann ett par Världsmästare som reste med oss!

 Ken och Ulla från Kopparberg är flerfaldiga (tillsammans har de inte mindre än 45 medaljer) världsmästare i Guldvaskning och driver dessutom ett äventyrsföretag med bas just i Kopparberg. Så om ni vill hitta på något kul hemma i Sverige på sommaren så ska ni ta kontakt med detta urtrevliga par. Jag hjälpte dem med en resa redan för 4 år sedan när de var i Sydafrika och tävlade sist, men detta var första gången som jag fick träffa paret in real life så att säga.

De har skrivit en del om sin resa på sin Blogg och har även varit snälla nog att ge mig massa feedback på hur allting fungerat, höjdpunkter osv. Är superviktigt för oss att höra vad som fungerat bra och vad vi kan förbättra.

Hela deras utvärdering hittar ni på vår hemsida HÄR.

Stort tack till Ulla och Ken och vi hoppas det inte dröjer förrän vi träffas igen 🙂

(Visited 47 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.