Besök vingårdar med hop on-hop off bussen

Problemet när man ska åka runt i vindistrikten och prova viner är ju att det alltid är en stackare som får köra..såvida man inte åker på en guidad vintur såklart…

Ett annat alternativ är faktiskt att ta hop on-hop off bussen…Sedan några år tillbaka har man nämligen inkluderat några av vingårdarna i Constantia-området i den blå linjen med City Sightseeing bussarna i Kapstaden. Perfekt för er som kanske bara vill besöka 1-2 gårdar och samtidigt se lite mer av Kapstaden med omgivning.

En-dags biljett för den blåa linjen kostar R150 per person och sedan får man även betala för vinprovningarna…Kostar ca R30 per person och gårdarna som bussen stannar i närheten av, är Groot Constantia och Eagle´s Nest.

(Visited 231 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.