Lägre pris på Umlani i feb

Om ni planerar en resa till Sydafrika i feb och vill åka på äkta vildmarks-safari så kan jag varmt rekommendera Umlani Bush Camp som har lite billigare pris just i februari månad.

Pris: R1996 per person och natt och då ingår boendet, alla måltider, dryck och 2 safariaktiviteter per dag. ord pris är R2995 per person.www.umlani.com


De erbjuder dessutom ett 3-nätterspaket inkl transfer till och från Johannesburg för R6980 per person.Man bor i runda traditionella hyddor


Umlani är ett sk Bush Camp så rummen saknar elektricitet men man har egen dusch och toalett. Även om boendestandarden är relativt “enkel” så är ändå service, mat och safari riktigt, riktigt bra…

Vill man läsa mer om Umlani så kan man exempevis kika på vår: Stora Sydafrikaresan där Umlani ingår och vill man ha mer info om hur Safari fungerar i Sydafrika och fler safari-tips så kan man gå in och läsa HÄR.

(Visited 88 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.