Supertrevlig lunch på Terroir

Igår var vi ute och åt lunch med Peter och Katarina som äger guesthouset som vi jobbar på. Är sällan vi hinner träffas nu under högsäsong men gårdagens lunch var planerad sedan länge och intogs på välkända restaurangen: Terroir. som ligger på den populära vingården Kleine Zalze.

Vi har alla tidigare haft lite varierande upplevelser där och kände att vi borde testa det igen för att uppdatera oss och se om det är värt att rekommenderas el ej.Underbart god Sparris-soppa


Jag måste säga att mina tidigare dåliga erfarenheter är totalt bortblåsta för vi hade en kanonfin lunch!

Servicen var superbra och servitören gick igenom hela menyn för oss och kunde varenda ingrediens innantill och sån´t gillar jag. Maten var fantastisk och till det drack vi vingårdens egna viner som är riktigt ok.

För en lunch så är det i dyraste laget.

En förrätt kostar knappt under hundra rand och huvudrätterna ligger runt R160-200, men gör man som oss och sitter där en hel eftermiddag och vill äta och dricka riktigt gott, så tycker jag ändå det är värt ett besök.

Klart godkänt!

(Visited 62 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.