Stort intresse för resor till Sydafrika i vinter

Varje år när sommaren börjar gå mot sitt slut här i Sverige så får vi helt plötsligt väldigt mycket att göra och den här bloggen och även Hemsidan får helt plötsligt nästan 100% fler besökare!
 Likadant har det varit i år och det är så himla kul att ni är så många som planerar en resa ner till Sydafrika i vinter 🙂

Har varit lite tyst på bloggen men så fort vi är tillbaka i Kapstaden om några veckor så lovar vi komma med dagliga tips på restauranger, aktiviteter, boende och annat. Och ni vet väl också att vi har en Facebook sida där vi länkar till många bra ställen?

Gå in och “Gilla” vår sida så får ni automatiskt massa tips från oss via facebook.

Dessutom är det snart dags för en ny tävling så håll utkik!

Just nu får vi många bokningar för det vi kallar för “Stora Sydafrikaresan”. En resa som täcker stora delar av landet och inkluderar Safari, Sol och Bad, Garden Route,Vindistrikten med avslut i Kapstaden.

Safarin på denna resa görs på Umlani Bush Camp som jag skrivit en hel del om tidigare och vill man ha Safari i Krugerområdet så ska man kika på detta lodge eftersom de under vissa tider på året sänkt sina priser till knappt 2000kr per person och natt. Då ingår boende, måltider, dryck, samt safari.

(Visited 187 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.