Nyheter inför nästa säsong…

Hemma igen efter en två veckors resa genom Skandinavien med en grupp på 40 australiensare.
Har i genomsnitt sovit ca 4-5 timmar per natt och däckade redan vid 21-tiden igårkväll..sov 10-11 timmar!

Norges fjordar är magiska och även om vi hade en del problem med hotellen som gjorde att flera resenärer var väldigt sura och griniga, så hade vi tur med vädret och flera härliga dagar ihop..Vackra Norge

Men jag är glad att vara hemma och nu är det fullt upp med nya bokningar till Sydafrika. Kul!

Förutom jobb så ska vi även packa ihop vår lägenhet och magasinera våra saker. Om mindre än två veckor lämnar vi Värmland för att via Stockholm åka hem till Sydafrika. Den 1 sep börjar vi vårt nya jobb på inget mindre än:

The Beautiful South Guesthouse

Jag och Fredric kommer alltså jobba några dagar i veckan på detta mysiga Guesthouse, samtidigt som vi driver Sydafrikaexperten som vanligt (Jobbet på Beautiful South kommer bli lite av Fredrics bebis 🙂

 Ska bli kul med ytterligare en utmaning och vi ser fram mot att träffa många av våra kunder som bokat detta boende 🙂

The Beautiful South Guesthouse är ett 3-stjärnigt mellanklass B&B som ligger i ett lugnt område i Stellenbosch i hjärtat av vindistrikten.
Tar ca 15-20 min att promenera till centrum av Stellenbosch och flera bra restauranger och affärer och värdparet Katarina och Peter är OTROLIGT service minded. Ska bli kul att jobba ihop med dem och vi är verkligen peppade inför detta samarbete…

Beautiful South har perfekt läge för allt som vindistrikten har att erbjuda och man får heller inte missa några timmars avkoppling vid den fantastiska poolen….

Pris: Från R495 per person inkl frukost.

VÄLKOMNA!

(Visited 30 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.