Villa Cape Adventures öppnar igen 1 okt

1 oktober öppnar populära B&B Villa Cape Adventures i Kapstaden dörrarna igen efter vinteruppehållet. Och en nyhet inför denna säsong är att de kommer utrusta alla rummen med luftkonditionering 🙂

Välbehövligt för de varma sommarnätterna!

Toppen av Taffelberget

Pris: R425 per person inkl frukost

Villa Cape Adventures är våra tidigare kunders absoluta favorit i Kapstaden och därför har vi nu satt ihop ett startpaket i Kapstaden som inkluderar boende här.

I paketet ingår såväl transfer från flygplatsen, boende på Villa Cape Adventures med en flaska vin på rummet vid ankomst, samt biljetter till taffelberget och sightseeing bussen. Paketet finns som 3, 4 el 5 nätter.  Mer information om dessa prisvärda paket hittar ni här:

http://www.sydafrikaexperten.se/hem/startpaket-kapstaden/

(Visited 63 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.