Milkwood Manor i Plettenberg bay

Milkwood Manor i Plettenberg Bay får alltid jättefina recensioner av våra kunder! Detta Guesthouse ligger på en pytteliten egen udde nere vid lagunen och havet.

 Fantastisk utsikt från de flesta rummen och perfekt läge med gångavstånd in till centrum.

Ägaren är otroligt hjälpsam och kommer oftast ner och pratar med alla under frukosten. Det finns även en egen restaurang: “Lemon Grass” som är helt ok!

Pris på Milkwood Manor: Från R650 per person inkl frukost (för ett par hundralappar extra får man utsikt mot havet och det är helt klart värt det)

Plettenberg Bay som ligger längs det som kallas för Garden Route är oerhört populärt bland sydafrikanerna själva och i området finns förutom fina badstränder även ställen som Monkeyland, Birds of eden och min favorit: Tenikwa där man har flera olika kattdjur som gepard, leopard, surikater m.m

Är man i Plettenberg Bay mellan aug-nov så ska man absolut passa på att åka ut på valsafari med Ocean safaris . De erbjuder även andra båtturer resten av året då man har chans att få syn på delfiner och sälar..

(Visited 104 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,
2 comments on “Milkwood Manor i Plettenberg bay
  1. Marie skriver:

    Och mitt emot ligger mysiga "the Deck" där vi avnjöt två avspända middagar vid vattnet under vår resa januari 2010. Minns särskilt hur det vid båda tillfällena var Sydafrikaner som slog sig i slang med oss och bidrog med många fina tips på vägen.

  2. Afrika skriver:

    Trevligt tips, tack för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.