Stormarnas Kap

Regnet är här och med det kommer även åskvädren och stormarna. Förra veckan hade vi några riktigt häftiga oväder och igårkväll måste blixten ha slagit ner i ett av mina eluttag då jag precis insett att min stackars adapter jag har till lap topen som har Irländsk kontakt är helt kaputt.

Hoppas jag kan hitta en ersättare or I’m screwed!


soluppgång under vinternIntressant ändå med väder. En god vän till mig är totalt fascinerad av detta och åker imorgon till USA på en speciell tornadoresa. Tycker det låter riktigt kul och önskar att jag hade kunnat hänga på. Han har dessutom en speciell blogg enbart om detta som man kan läsa här. ska bli intressant att följa.

Ikväll har jag suttit hemma och jobbat på en ny Kruger produkt. Workaholic, I know men måste hinna ikapp och resten av helgen är jag lite busy. Får nämligen besök av mina 3 favorit killar som ska bo hos mig 🙂
Har inte haft nöjet av dessa busar på säkert tre månader så har mycket abstinens och fick tillslut säga till deras föräldrar att de minsann borde ta en helg ledigt, NU! Innan jag kidnappar deras ungar.

Eftersom vädret är sisådär blir det nog mest film, bakning och sällskapsspel. min mors munkrecept brukar oxå göra susen!

(Visited 66 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,
One comment on “Stormarnas Kap
  1. Christoffer skriver:

    Har du tagit den bilden själv? Helt fantastisk!

    4 h kvar nu…och jag borde ha lagt mig för längesen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.