Sovmorgon

Idag är vi lediga från Guesthouset och Fredric passar på att sova ut..Själv har jag legat och vridigt och vänt på mig sen 6 imorse så vid 7-tiden passade jag på att krypa upp i sängen med datorn och läsa lite bloggar..Inte ofta jag hinner med det.

Lägenhets-letandet fortsätter men vi har nog bestämt oss för att det får bli något billigt ställe första året, tills vi hunnit bo in oss i Stellenbosch..Är så svårt att veta vilka områden som är bra och dessutom kommer vi inte spendera så värst mycket tid i hemmet… och vill man ha ett hus med hyfsad standard så får man räkna med ca 10000 kr i mån, vilket är lite mycket tycker vi…

Men trots att lght och huspriserna är i det dyraste laget här i Stellenbosch så märks det att det är en studentstad eftersom man kan äta riktigt billigt!

Finns ett pizzahak nere på Dorp street som heter Gino´s där man kan få en pizza för 40kr. Och ölen kostar 10 spänn..Helt ok! Kolla in deras meny här.  Jag och F har redan ätit där flera ggr och maten är riktigt bra och livlig atmosfär…förutom Pizza så har de även pasta, kött, fisk etc..

(Visited 123 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.